CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen ‘İkinci Yüzyıla Çağrı’ toplantısında partililerle bir araya geldi. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun program sırasında gözlerini kapalı tuttuğu anlar basında yer aldı.

Bugün CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Selvi Kılıçdaroğlu’nun rahatsız olmasına rağmen programı kaçırmak istemediğini ve önceden tedavi gördüğünü açıkladı. Nazlıaka, Selvi Kılıçdaroğlu’nun program öncesinde serum tedavisi aldığını ve etkinliğin başlamasını beklediğini belirtti. Ayrıca Selvi Kılıçdaroğlu’nun COVID-19 testinin pozitif çıktığı bilgisini paylaştı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu durum karşısında Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumlarına dikkat çekmek ve desteklerini iletmek amacıyla basın açıklaması yapıldı. Olayla ilgili detaylar ve Selvi Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumuyla ilgili bilgiler basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Bu gelişmelerle birlikte, Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı toplantı ve eşinin sağlık durumu hakkında kamuoyuna bilgi verildi. Geçmiş olsun dilekleri ile Selvi Kılıçdaroğlu’na acil şifalar dileyen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, toplantıya ilişkin detayları aktardı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir