Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kente ziyaret ve açılışlar için geldi. İlk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nda partililerle buluştu. Beraberindeki milletvekilleri ve il başkanı ile bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, daha sonra Osmaniye Çok Amaçlı Spor Salonu’nun açılış törenine katıldı.

Açılış konuşmasında gençlere güvendiklerini vurgulayan Bakan Kasapoğlu, gençlik politikalarına yaptıkları yatırımların önemine değindi. Ülkenin gençlerini destekleme konusundaki kararlılıklarını dile getirerek, gençlerle birlikte daha güçlü ve aydınlık yarınlara ilerleyeceklerini belirtti.

Bakan Kasapoğlu, Türkiye’nin gençlik politikalarının dünyada örnek olacak düzeyde olduğunu ifade ederek, gençlere sağladıkları kredi ve burs imkanlarının diğer ülkelerde benzerinin olmadığını söyledi.

Ülkeyi daha aydınlık yarınlara taşımanın bir onur ve misyon olduğunu vurgulayan Bakan Kasapoğlu, milletin gücüyle hiçbir zaman mahcup olmayacaklarını ifade etti.

Açılış töreninde Vali, Belediye Başkanı ve protokol üyeleriyle birlikte kurdele kesen Bakan Kasapoğlu, tesisin içindeki sporcuları ziyaret ederek başarılar diledi. Son olarak, para masa tenisi sporcularıyla bir araya gelerek onları destekledi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir