Otobid: Araç Satışlarını Kolaylaştıran Yeni Platform

Otobid, sahibinden.com’un yeni platformu olarak alıcı ve satıcılar için araç satış sürecini zahmetsiz, hızlı ve güvenilir hale getiriyor. Platform, araç sahiplerinin araçlarını satmak istediklerinde kullanabilecekleri bir açık artırma yöntemi sunmaktadır.

Nasıl Çalışır?

Araçlarını satmak isteyen kullanıcılar, Otobid platformunda araçlarının ön değerlemesini yapabilir ve detaylı bir ekspertiz sürecine girebilir. Ekspertiz işlemi ücretsiz olarak Otobid eksperleri veya Auto King tarafından gerçekleştirilir. Ardından, araçlar açık artırma yöntemiyle satışa sunulur ve Türkiye’nin dört bir yanındaki oto galerileri bu açık artırmaya katılabilir.

Avantajları Nelerdir?

Otobid, araç sahiplerine araçlarını en avantajlı fiyatlarla satabilme imkanı sunarken, alıcılar için de geniş bir araç yelpazesi sunmaktadır. Tüm satış işlemleri Otobid tarafından gerçekleştirilir ve araç sahipleri satış sonrasında hızlı bir şekilde ödemelerini alabilirler.

Otobid CEO ve Genel Müdüründen Açıklamalar

sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş, Otobid’in Türkiye’deki otomotiv sektöründe önemli bir rol oynayacağını belirtirken, Otobid Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu ise platformun araç sahipleri ve oto galeriler için sağladığı avantajlardan bahsetti. İkili, Otobid’in Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılara hızlı ve güvenli bir araç satış deneyimi sunmayı hedeflediğini vurguladılar.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir