Teknik direktör Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel, ayrılacakları yönündeki iddiaları yalanlayarak hamile olduğunu duyurmuştu. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla müjdeli haberi veren Zeynep Sever Demirel, 15. haftasında 3 kilo aldığını belirtti. Ünlü isim, hamilelik sürecini takipçileriyle paylaşarak hareket ve sporla kilo alımını kontrol altında tutmayı planladığını açıkladı.

Zeynep Sever Demirel’in hamilelik günlüğüne başladığını ve tüm takipçilerini bu süreci birlikte paylaşmaya davet ettiğini belirtti. İlk 3 ayda verdiği 4 kiloyu son 3 haftada 3 kilo ile geri aldığını ifade eden Zeynep Sever Demirel, bu sefer hedefinin doktorların önerdiği 12-15 kilo aralığında kalmak olduğunu söyledi.

Diyet yapmayı sevmediğini ve iştahının arttığını belirten Zeynep Sever Demirel, fazla kilo almanın son aylarda kemik ağrısına neden olabileceğini ve bebeğe zararlı olabileceğini vurguladı. Bu nedenle hareket etmeye ve spora devam etmeyi planladığını dile getiren Zeynep Sever Demirel, hamilelik sürecinde yaşadıklarını ve planlarını takipçileriyle paylaşmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Zeynep Sever Demirel’in bebek müjdesi, çiftin ayrılacağı yönündeki iddiaları sonlandırmış ve sevinçli bir haber olarak karşılanmıştı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir