Zehra Güneş: Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Parlayan Yıldızı

Zehra Güneş, Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yetenekli isimlerinden biri olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Hem başarılı sporculuk kariyeri hem de özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Güneş, son zamanlarda sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla gündemde.

Başarılı performansıyla Paris Olimpiyatları’nda alkış toplayan Güneş, olimpiyat sonrası bir mola vererek tatil yaptı. Tatilden paylaştığı fotoğraflarını 4 milyon takipçisiyle Instagram hesabında paylaşan Güneş, sevenlerinin beğenisini kazandı.

Son pozlarında ise dikkat çeken bir not paylaşan Güneş, “Her kitabın bir hikayesi olduğuna inananlardanım. Her yolculuğumda yanımda bir arkadaş gibidirler. Ve her okuduğum kitap bana o an’a dair bir mesaj verir. Bunu bir kez daha anladığım, kendime bir şeyler öğrettiğim, doğayı daha çok hissedip kendime döndüğüm, başka topraklardan enerji alıp kendimi yenilediğim, daha yapmak istediğim birçok şey olduğunu fark edip yeni hayaller kurduğum kısa bir arayıştı. Yakında kaldığımız yerden yeni hayallerle, yeni hedeflere devam etmek için çok heyecanlıyım.” ifadelerini kullandı.

Zehra Güneş’in tarzı ve duruşuyla dikkat çektiği son İspanya gezisi de hayranlarını kendine hayran bıraktı. Milli voleybolcunun sosyal medya hesabından paylaştığı İspanya fotoğrafları, moda ve stil konusunda da ilham verici oldu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir