Kadir Ezildi, Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu olarak tanınmaktadır. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanmıştı. Bu süreçte yıllardır görüşmediği babası Mehmet Ezildi’nin ortaya çıkmasıyla gündeme gelmişti.

Babasının ortaya çıkmasının ardından Kadir Ezildi’nin sessizliği bozuldu. Babası hakkında konuşan ünlü sunucu, babasını affetmediğini ve onun adını bile anmadığını belirtti. Babasının açıklamalarına tepki gösteren Ezildi, gereksiz bulduğunu ifade etti.

Kadir Ezildi’nin babasının plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıkmıştı. Mehmet Ezildi, ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak Mehmet Ezildi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisine yönelik haksız eleştirilere isyan etti.

Kadir Ezildi, babası hakkında konuşurken “Benim de hoşuma gitmedi gereksizdi. Adını da hiçbir yerde anmıyorum telaffuz etmiyorum. O da benim adımı anmasın benim için ölmüştür” şeklinde konuştu.

Dış sesin “Bu adam sizi terk etmedi mi?” sorusuna Ezildi, “Evet giderken de beni öldü bilin, dedi. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben 500.000 lira para harcayabildim Allah’ıma şükür. Hepsini de kendim çalışarak harcadım. Ben açım diye kimsenin kapısına gitmedim; ben hasta altı temizledim, ben koli taşıdım. Yoklukta benimle olmayan varlıkta da beni aramasın istemiyorum” şeklinde cevap verdi.

Kadir Ezildi, evlilik yolunda ilk adımı attığını sosyal medya hesabından paylaştığı sözden karelerle duyurdu. Eşi adayı Gamze Türkmen ile birlikte çektirdikleri fotoğraflar gündemde yer buldu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir