Savcı Yaman, Haluk Aksoy cinayetiyle ilgili Melike’nin ifadesini aldı. Melike, Kadir’le birlikte tekneyle açıldıklarını ve önemli bir konu için görüşme yaptıklarını anlattı. Yaman, Melike’yi yanına çağırarak Kadir’le ilişki yaşadığını iddia etti, ancak Melike bu iddiaları reddetti. Duru, Melike’ye tekrar güvenmeye başlarken Berrin, ölüm korkusuyla Melike’ye olan şikayetinden vazgeçtiğini söyleyerek Duru’yu kandırmaya çalıştı.

Melike, Hazal’ın engellemelerine rağmen Haluk’un cenazesine katıldı. Duru, Melike’ye öfkesini kustu ve gözyaşları içinde uzaklaştı. Berrin, Cengiz ve Hülya’ya Melike’nin yanına taşınmaları halinde borçlarının silineceğini söyledi. Cengiz, Hülya’yı kovarak Melike’nin evine taşınma planı yaptı.

Duru’nun kaybolduğunu öğrenen Berrin, Melike’yi arayarak kızını aramaya başladı. Tuna’nın yardımıyla Duru’nun bulunduğu salıncağa gittiler ancak Duru’nun takım elbiseli kişiler tarafından kaçırıldığını gördüler. Yusuf, Berrin’e şantaj yaparak her şeyi anlatmasını istedi. Berrin, zor durumda kalarak şantaja boyun eğdi.

Son olarak, Yaman’ı kahve davetine alan Melike, Kadir’le karşılaşınca tartışma yaşandı. Kadir, Yaman’ın evde ne işi olduğunu sorduğunda Yaman, Melike hakkındaki bilgilerini paylaşarak Kadir’i susturdu. Duru’nun kaybolmasıyla endişe içindeki Melike, Duru’yu gören takım elbiseli kişiler karşısında şaşkına döndü.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir