Melike, polis tarafından gözaltına alındı ve Kadir’in yardımıyla Hazal ile bir görüşme ayarlandı. Melike, Kadir’e tüm gerçekleri anlattı, ancak Duru’yu korumak için Kadir’e gerçekleri açıklamamasını rica etti. Melike, Berrin’le görüşmek istediğini söyleyerek Kadir’den yardım istedi. Haluk da sinirli bir şekilde Melike’yi görmek istedi ve polis müdahale ederek tartışmayı önledi.

Hazal, Cengiz ve Hülya’ya karşı sert bir tavır sergileyerek Kerim’le nişanlanacağını açıkladı. Zehra, Hazal’dan eşyalarını toplayıp yanına gelmesini istedi. Berrin, Haluk ve Duru’ya Melike’yle bir daha görüşmemelerini söyleyerek tehdit etti.

Melike’nin tutuksuz yargılanmasına karar verildi ve Haluk, şüphelerini gidermek için Duru’nun doğum belgelerini araştırmaya karar verdi. Berrin, Melike’yi götürmek için gelen kişilerle arabaya bindiğinde Melike’yi görünce tehdit ederek arabadan indi.

Duru, Hazal’la konuşurken Melike’nin gelmesiyle rahatsız oldu ve uzaklaştı. Hülya, Berrin’le konuştuğunu savcılığa gidip Melike hakkında ifade vermesi için ikna etmeye çalıştı. Hülya, sonunda savcılığa giderek ifadesini verdi.

Kadir, Berrin’le görüşmek için ofise gitti ancak Haluk’la karşılaştı. Haluk, Kadir’e Melike’nin artık umudunu kaybettiğini söyleyerek tehdit etti. Hazal, Hülya’yı gerçekleri anlatması için kameraya karşı konuşmaya zorladı ve polise giderek Melike’nin eşini Hülya ile Cengiz’in öldürdüğünü söylemekle tehdit etti. Hülya ise 2004 yılında eşiyle işlediği cinayeti itiraf etti.

Hazal, Hülya’ya çektiği videoyu göndererek tehdit etti ve Berrin duruşma günü şikayetini geri çekmek istediğini söyledi. Melike, beklenen kötü kararı izlerken Hazal onu takip ederek yola çıktı. Evlerine gittiğinde Aksoy ailesinin kapısını açtı ve Melike ile Berrin hakkında şikayette bulunulduğunu söyleyen polisler geldi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir