Wilma Elles, oyuncu kariyerinde başarılı projelere imza atan bir isimdir. 2014 yılında Arif Kerem Göğüş ile evlenmiş ancak 2019 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten ikizleri Milat ve Melodi dünyaya gelmiş ve velayetleri annelerine verilmiştir.

16 Aralık 2022 tarihinde Avukat Mehmet Şah Çelik ile hayatını birleştiren Elles, 5 Ekim 2023’te kızı Tiara Manolya’yı kucağına almıştır. Güzel oyuncu, “İllegal Aşk” filminin galasında eşi ve çocuklarıyla birlikte yer almış ve filmin romantik ve keyifli olduğunu belirterek gişede başarılı olmasını dileyip desteklemiştir.

Wilma Elles, Türk vatandaşlığına geçtikten sonra “Mücella” ismini seçmiş ve bu ismi çok sevdiğini belirtmiştir. Aynı zamanda Türk yemeklerinden de bahsettiği belgeseliyle hayranlarının karşısına çıkmayı planlamaktadır.

Oyuncu, setlerdeki disiplin ve çalışma saatleri konusunda Alman disiplinine sahip olduğunu ve diğer oyuncuların şikayet etmesinden rahatsız olduğunu dile getirmiştir. Projelerine severek ve özveriyle yaklaştığını vurgulamıştır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir