Türk sineması, biyografi türünde son dönemde dikkat çeken eserler ortaya koyuyor. D-Smart, film gibi yaşamı olan sıra dışı kişiliklerin hikayelerini izleyicilerle buluşturuyor. İşte bu ay MovieSmart Türk kanalında yayınlanacak bazı önemli filmler:

Ayla
Kore Savaşı’na giden Süleyman’ın, savaş sırasında öksüz kalan Koreli bir kız çocuğuyla yaşadığı sevgi dolu ilişkiyi anlatan bu film, gerçek bir hikayeden esinlenerek çekildi.

Müslüm
Müslüm Gürses’in hayatını konu alan bu filmde, efsane sanatçının çocukluk yıllarından İstanbul’daki yaşamına kadar tüm hayatı anlatılıyor. Müslüm Gürses’i Timuçin Esen canlandırıyor.

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
Dünya halter tarihinin en unutulmaz ismi Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan bu filmde, Naim Süleymanoğlu’nun yaşamı ve başarıları ele alınıyor.

Çiçero

  1. Dünya Savaşı sırasında Nazi Almanyası’na casusluk yapan Arnavut asıllı İlyas Bazna’nın hayatını konu alan bu film, izleyicilere büyük bir casusluk hikayesi sunuyor.

    Bu filmlerin yanı sıra birçok Türk yapımı film daha MovieSmart Türk ve D-Smart GO platformlarında izleyicilerle buluşacak. Bu filmler arasında ‘Cinayet Süsü’, ‘Mutlu Aile Defteri’, ‘Dönerse Senindir’, ‘Aşk Sana Benzer’, ‘Dabbe: Zehr-i Cin’ gibi yapımlar yer alıyor. Sinema keyfini evinizde yaşamak için bu filmleri kaçırmayın!

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir