Uğur Taşdemir, seslendirme sanatçılığının yanı sıra ‘Arka Sokaklar’, ‘Kurtlar Vadisi’ ve ‘Ezel’ gibi dizilerde rol almıştır. Önceki gün hayatını kaybeden Taşdemir için Moda Camii’nde cenaze töreni düzenlenmiştir. Törene sanatçının ailesi, sevenleri ve meslektaşları katılmıştır.

Eşi Özgün Taşdemir ve oğlu Uğur Barış Taşdemir, Uğur Taşdemir’in cenazesinde taziyeleri kabul etmiştir. Özgün Taşdemir, tabutun başında uzun süre gözyaşı dökmüştür. Taşdemir’in cenazesi, Moda Camii’nde öğle namazının ardından Başıbüyük Mezarlığı’nda defnedilmiştir.

Özgün Taşdemir, eşinin uzun süredir rahatsız olduğunu belirtmiş ve “Hayatını kaybetti maalesef” demiştir. Oğlu Uğur Barış Taşdemir ise babasının kendisine “İnsanları sev, kendini sev” dediğini ve işinde başarılı biri olduğunu söylemiştir.

Cenazeye katılan oyuncu Levent Can, Taşdemir’in değerli bir oyuncu ve ses olduğunu vurgulayarak taziyelerini iletmştir. Oyuncu Ali İhsan Bozdemir de Taşdemir’in önemli bir konuşmacı ve oyuncu olduğunu belirtmiş ve onun sesinin her zaman var olacağını söylemiştir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir