Ryan Reynolds, Hugh Jackman ile birlikte başrolde yer aldığı ve 26 Temmuz 2024’te gösterime girmesi planlanan ‘Deadpool & Wolverine’ filminin New York City’deki galasında ortaya çıktı.

47 yaşındaki Kanadalı aktör, eşi Blake Lively ve dört çocuğuna tek tek adlarını söyleyerek teşekkür etti. Böylece ‘gizli’ kalan isim de açığa çıkmış oldu. Ünlü çiftin dördüncü çocuğunun adı Olin olarak belirlendi.

Olin, İskandinav kökenli bir isim olup genellikle erkek adı olarak kullanılmaktadır. Ancak Ryan Reynolds ve Blake Lively, çocuklarının cinsiyetini henüz açıklamadı.

Çift, dördüncü çocuklarının doğumunu resmi olarak duyurmadı. Bunun yerine Eylül 2022’de hamileliğini duyuran Lively, 12 Şubat 2023’te bebeğini doğurduğunu ima eden bir fotoğraf paylaştı.

2011 yapımı ‘Green Lantern’ filmi setinde tanışan Ryan Reynolds ve Blake Lively, 9 Eylül 2012’de Güney Carolina’da evlendi. Hollywood’un sevilen çifti, James’i Aralık 2014’te, Inez’i Eylül 2016’da, Betty’yi Ekim 2019’da ve dördüncü çocuklarını Şubat 2023’te kucaklarına almıştı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir