Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’nin voleybol takımı olan Filenin Sultanları, Çin ile çeyrek finalde karşılaştı. Türkiye, mücadeleyi 3-2 kazanarak yarı finale yükseldi. Bu zafer tarihimize geçti çünkü ilk kez bir Olimpiyat’ta yarı finale çıktık.

Maçın yıldızı Melissa Vargas oldu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Vargas 42 sayıyla (2 blok, 2 ace) takımı sırtladı. Hücumda Hande Baladin ve Ebrar Karakurt da önemli katkılar sağladı. Eda Erdem ve Zehra Güneş de skora katkıda bulundular.

Bu büyük zaferin ardından ünlüler de tebrik mesajları yağdırdı. Pelin Akil, eşi Anıl Altan ile birlikte fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi. Enis Arıkan, Zeynep Bastık, Zerrin Tekindor, Boran Kuzum, Damla Sönmez ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi ünlüler de Filenin Sultanları’nı tebrik ettiler.

Zafer Algöz, Nurgül Yeşilçay, Emre Altuğ ve Zerrin Tekindor gibi ünlüler de sosyal medya üzerinden tebrik mesajları paylaştılar. Herkes Türkiye’nin bu büyük başarısını kutladı. Yarı finale çıkmanın gururunu yaşadık ve desteklerini gösterdiler.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir