Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetik operasyonlarla son yıllarda dikkat çeken bir görünüme sahip oldu. Ünlü ismin estetik müdahalelerle değişen yüzü sık sık sosyal medyada ve haberlerde yer aldı.

Özbudak, estetik operasyonları kabul ederek, özellikle dudak dolgusu konusunda şunları söyledi: “Dudaklarıma sürekli dolgu yaptırıyorum, çünkü yaptırmazsam küçük görünüyorlar.”

Geçtiğimiz günlerde ‘2. Sayfa’ programına konuk olan Özbudak, yaptırdığı estetik işlemleri detaylı bir şekilde anlattı. Burnundan dudağına, çenesinden botoksuna kadar yaptırdığı işlemleri açıkça paylaşan ünlü isim, estetik operasyonlarına ne zaman başladığını ve hangi işlemleri yaptırdığını da belirtti.

Son zamanlarda Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülenen Özbudak, oyunculuğu bıraktığını ve artık gayrimenkule yöneldiğini açıkladı. Uzun set saatlerinin ve çalışma koşullarının ağırlığının onu yorduğunu belirten güzel oyuncu, yeni bir kariyer yolunda ilerlediğini ifade etti.

Tuğçe Özbudak’ın estetik haberlerine tepki gösterdiği ve medyadaki değişim haberlerine isyan ettiği de gündeme gelmişti. Ünlü isim, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla duruma tepki göstermiş ve estetik operasyonlarıyla ilgili yanlış bilgilerin yayıldığını belirtmişti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir