Tomris Giritlioğlu için düzenlenen anma törenine birçok ünlü isim katıldı. Törende, sektöre önemli katkıları olan Giritlioğlu için duygusal konuşmalar yapıldı. İşte o konuşmalardan bazıları:

  1. Belçim Bilgin: "Sektöre onunla başlamak hayatımın en büyük şansı oldu. Bize kattığı değerler yol boyunca kıblem oldu. İnandığı hiçbir şeyden vazgeçmedi. Sektörde az kadının olduğu zamanlarda bu savaşı verip, hiç vazgeçmeden hayallerini gerçekleştirmesi olağanüstü kudretti."
  2. Hülya Avşar: "Çok büyük bir kayıp. Salkım Hanımın Taneleri’ni çekmiştik. Yaşı çok gençti. Her zaman hatırlayacağız."
  3. Bülent İnal: "Hepimizin hayatında önemli bir yeri var. Biz oyunculuğa başlarken hayallerimiz biraz sınırlıymış, onunla birlikte hayallerimiz ötesinde oyunculuk serüvenimiz oldu. Çok özel biriydi. Toplumsal olaylara hiçbir zaman kayıtsız kalmadı. Onu çok özleyeceğiz."
  4. Cansel Elçin: "Sektördeki herkesin anısı vardır. Türk halkını iyi tanıyan biriydi. Herkes onun hikayelerinde kendisini buldu. Zaten hastalığı nedeniyle sektör 10 senedir ondan yoksun. Onu çok özleyeceğiz. Arkadaşım ve dostumdu. Annem gibiydi."
  5. Hamdi Alkan: "Hikayeleri ve getirdiği içeriklerle bir döneme damga vurdu. Eserler bir yol açtı. O yollar büyüyen sektör. Yeri doldurulamayacak."

    Anma töreninde duygu dolu anlar yaşanırken, sektördeki önemli isimlerin katılımı ve duygusal konuşmaları Tomris Giritlioğlu’nun anısının yaşatılmasına katkı sağladı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir