Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2008’de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, üç yıllık birlikteliklerini 2017’de evlilikle taçlandırmışlardı. Çift, 2019’da Efehan adını verdikleri çocuklarının doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı ve 2021’de kızları Alina’yı kucaklarına aldı.

Tolgahan Sayışman, Nişantaşı’nda görüntülendi ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Oyunculuğa şu an için sıcak bakmadığını belirten Sayışman, televizyon projelerine kapalı olduğunu ancak ilerleyen süreçte olabileceğini söyledi. 2025 Ocak’tan sonra oyunculuğa geri dönüp dönmeyeceğine karar vereceğini ifade etti.

Yaz dizilerinin ekranlarda olmamasının sebebini maliyet yüksekliği olarak açıklayan Sayışman, sektörün bu konuyu gözden geçirmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde şoförünün karıştığı kazaya da değinen oyuncu, “Biz içinde değildik. Cana geleceğine mala gelsin” dedi.

Almeda Abazi ise evliliklerinden sonra oyunculuğa ara vererek çocuklarına odaklandı. Efehan adında bir oğulları ve Alina adında bir kızları olan çift, üçüncü çocuklarıyla ilgili planları olup olmadığına dair sorulara henüz net bir cevap vermedi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir