Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’ın kızı Su (15) ile, Mustafa Sandal ve Emina Jahovic’in oğlu Yaman (15), geçtiğimiz ay Alaçatı sokaklarında görüntülendi. İkili, bir kafede otururken gazeteciler tarafından çekildi ve şaşırdılar. Kendilerini tanıştıran ailelerinin önceden tanıştığını ve Göcek’te bir koyda yatları yan yana demirlediklerinde tanıştıklarını açıkladılar.

Yaman’ın annesi Emina Jahovic, ilişkilerini sorulduğunda “Onlar daha çocuklar. Arkadaşlar şimdilik. Beraber vakit geçiriyorlar ve bundan keyif alıyorlar” şeklinde yanıtladı.

Mustafa Sandal, önceki gece Harbiye Açıkhava’da sahne aldı. Konseri dinlemeye eşi Melis Sandal, annesi Tülin İleri, baldızı Simge Sütşurup ve kayınvalidesi Reyhan Sütşurup da katıldı. Yaman Sandal ise babasının konserinin sahne arkasında çalışanlara yardım etti.

Geçtiğimiz aylarda Etiler’deki bir ara sokakta oğlu Yaman’a bir ayakkabı mağazası açan Mustafa Sandal, dükkanı satma kararı aldı ve Yaman’ın dükkanını devretti. Yaman, dükkanını online satış üzerinden devam ettirirken, kendi dükkanını da bir şirkete hisse karşılığında devretti.

Mustafa Sandal, Yaman’ın Pınar Altuğ’un kızı Su ile olan arkadaşlığını onayladığını ve takdir ettiğini belirtti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir