Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz, 24 yıldır Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele ediyordu. Ancak 26 Temmuz’da Burdur’da fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve 27 Temmuz’da solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Akaröz’ün cenazesi Bodrum’a getirilerek defnedildi.

Safiye Soyman, oğlunun vefatının ardından büyük bir acı yaşadı. Morgda oğlunu kendi elleriyle yıkadığını belirten Soyman, “Gülerek gitti benim çocuğum” ifadelerini kullandı.

Oğlunu kaybetmesinin üzerinden 20 gün geçtikten sonra Safiye Soyman, sahnelere geri dönme kararı aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Oğlum hep sahnede olmamı isterdi. Biz sanatçılar için sahne hiçbir zaman kapanamaz. Oğlum için yine ayağa kalktım” dedi.

Ancak bu kararı bazı sosyal medya kullanıcılarından eleştiri aldı. Bazıları, “Bence oğlunuz, ‘Annem beni çabuk unuttu’ diye üzülürdü.”, “En azından 40’ı çıksaydı”, “Sahne kaçmıyor, yazık” gibi yorumlar yaparak tepki gösterdi.

Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz, sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Bu acı kayıp sonrasında Safiye Soyman, sahne hayatına devam ederek oğlunun hatırasını yaşatmaya kararlı olduğunu gösterdi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir