Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz, 24 yıldır MS hastalığı ile mücadele ediyordu. 26 Temmuz’da Burdur’da fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve 27 Temmuz’da solunum yetmezliğinden dolayı vefat etti. Cenazesi Bodrum’a getirildi ve Safiye Soyman, Yeşilbaşköy’de mevlit okuttu ve yemek dağıttı. Soyman, oğlunun hatırasını köy halkıyla birlikte anma fırsatı buldu.

Safiye Soyman, Yeşilbaşköy’ü oğlunun çok sevdiğini belirterek, köy halkına teşekkür etti. Oğlunun anısını yaşatmak için köyde yemek veren Soyman, "Vallahi o kadar güzel bir topluluk oldu ki oğlumu yalnız bırakmadılar. Oğlumun vefat ettiği köy Yeşilbaşköy. Kırkını burada yapalım dedik. Allah razı olsun köy halkı bizi yalnız bırakmadı. Binlerce insan geldi" dedi.

Safiye Soyman, "Gelen bütün köydeki dostlarımız şeref verdiler, Allah razı olsun. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Oğlumun mekanı cennet olsun. Zaten biliyorsunuz çok genç ve vefat etti. Bütün arayan soran herkese, gelen giden herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Oğlumun vefatıyla Türkiye yerinden oynadı, ne kadar seviliyormuş benim oğlum. Allah razı olsun herkesten, çok teşekkür ederim" şeklinde duygularını dile getirdi.

Safiye Soyman’ın oğlunun vefatından 20 gün sonra sahneye çıkmasıyla ilgili detayları buradan okuyabilirsiniz: Oğlunun vefatından 20 gün sonra sahneye çıkmıştı! ‘Anneliğimi kimse eleştiremez’

Ayrıca, Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz’ü kaybetmesinin ardından yaptığı yürek burkan paylaşımı da şuradan okuyabilirsiniz: Oğlu Harun Akaröz’ü kaybeden Safiye Soyman’dan yürek yakan paylaşım: Melek oldun yavrum!

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir