Angelina Jolie ve Brad Pitt, bir zamanlar dünyanın en ünlü çiftlerinden biriydi. Ancak 2005 yılında başlayan aşkları, 2016’da olaylı bir şekilde sona erdi. Jolie, uçakta seyahat ederken Pitt’in kendisine ve bir çocuğuna şiddet uyguladığını iddia etti. Altı çocukları olan çift, çekişmeli bir boşanma süreci yaşadı ve mahkeme tarafından resmen bekar ilan edildi.

Brangelina’nın evlatlık kızı Zahara, babasının soyadı Pitt’i kullanmayı bıraktı. Geçtiğimiz yıl üniversiteye başlayan Zahara, kendini tanıtırken artık “Zahara Marley Jolie” olarak adlandırıyor.

Diğer biyolojik kızlarından 15 yaşındaki Vivienne de babasının soyadını kullanmayı reddetti. Angelina Jolie’nin yapımcılığını üstlendiği bir müzikalin broşüründe adı “Vivienne Jolie” olarak yazıldı.

Brad Pitt’e bir darbe de diğer kızı Shiloh’dan geldi. Shiloh, 18 yaşına girdiğinde babasının soyadını resmi olarak sildirmek için mahkemeye başvurdu ve artık “Shiloh Nouvel Jolie” olarak adlandırılıyor.

Bu kararların ardından Brad Pitt’e yakın kaynaklar, Shiloh’un soyadını değiştirmesiyle ilgili olarak Pitt’in üzgün olduğunu ve çocuklarını sevdiğini ve özlediğini belirtti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir