Metin Arolat, Kadıköy Kozyatağı’nda sahne aldığı otelde şarkı söylerken fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve vefat etti. Sanat camiası bu acı haberi yasa boğuldu.

Teşvikiye Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine birçok ünlü isim katıldı. Gülşen, Demet Sağıroğlu ve Gülben Ergen gözyaşlarını tutamadı.

Arolat’ın cenazesi, öğle ezanını müteakip Teşvikiye Camisi’nde kılınan namazın ardından 23 Eylül Pazartesi günü İzmir Beşikçioğlu Camisi’nde öğle ezanı sonrası aile kabristanına defnedilecek.

Metin Arolat, 1972 yılında İzmir’de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Arolat, 1995 yılında “Ayrılık Olmaz” isimli ilk albümüyle müzik dünyasına giriş yaptı. Hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini bir arada yürüten Arolat, birçok albüm ve single çalışmasının yanı sıra reklam filmlerinde de yönetmenlik yaptı.

Metin Arolat’ın ölümü sonrasında, hızlı kilo verme hayalleriyle yapılan yanlış diyetler tekrar gündeme geldi. Uzmanlar, hızlı kilo vermenin sağlık açısından riskli olabileceğini ve ölümle sonuçlanabileceğini belirtiyor. Özellikle “Ana Boot Camp Diyeti”, “Pamuk Yumağı Diyeti”, “Hollywood Diyeti” ve “Dukan Diyeti” gibi aşırı ve sağlıksız diyetlerin tehlikelerine dikkat çekiliyor.

Ölümcül diyetlerden kaçınmak ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek için uzmanlardan destek almak önemlidir. Sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz, kilo verme sürecinde en güvenli ve etkili yöntemlerdir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir