Aslı Hünel, Gelinim Mutfakta’nın 7. sezon çekimlerinde objektif karşısına geçti. Seyirci ile arasında sevgiye dayalı bir bağ olduğunu belirten Hünel, kadınları sevip kadınlar tarafından sevildiğini söyledi. Gelinim Mutfakta’nın keyifli bir iş olduğunu ve sevdiği işi yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Hünel, ezber bozan bir tanıtım filmi ile ekrana döndüğünü ve bu çalışmanın çok ses getirdiğini aktardı. Kanal D ailesi ve yapımcısının fikriyle çekilen tanıtım filmine başlarda çorap veya ayakkabı reklamı gibi yaklaştığını belirten Hünel, heyecan verici bir çekim olduğunu ve güzel tepkiler aldıklarını söyledi.

Gelinim Mutfakta ile hayatında birçok yeniliğe başladığını belirten Aslı Hünel, müzikle de ilgilendiğini ve yeni şarkılar hazırladığını açıkladı. Yeni şarkılarının kliplerini çekeceğini belirten Hünel, televizyon programı ve müzik kariyeriyle her şeyinin yenilendiğini dile getirdi.

Yeni sezonda yarışmacılara verilecek ödüller hakkında bilgi veren Hünel, her günün en başarılı yarışmacısına bir çeyrek altın, haftanın en başarılı gelinine ise 10 altın bileziğin verileceğini açıkladı. Yeni sezonda en çok izlenen ve konuşulan yarışma programı olmayı hedeflediklerini belirten Hünel, Gelinim Mutfakta’nın 5 Ağustos Pazartesi günü Kanal D’de başlayacağını duyurdu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir