Güzel Aşklar Diyarı, yeni sezonun en iddialı projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Dizinin ilk ön izleme sahnesi paylaşıldı ve Özgü Kaya’nın canlandırdığı Deniz karakterinin gelinliğiyle duş alırken ablası Ünzile’nin ağlayarak çözdüğü sahne büyük ilgi gördü. Ayrıca Kıraç’ın seslendirdiği “Zeynebim” türküsündeki ‘Söğüdün yaprağı narindir, narin…’ mısrasıyla ekrana geldi.

Dizinin ilk bölümünde, özgürlüğüne düşkün Deniz ile aile bağları güçlü olan Arhan’ın imkansız aşkı Kapadokya’nın büyülü atmosferinde anlatılıyor. Ancak masalsı düğünleri, faili meçhul bir cinayetle kana bulanıyor.

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımcılığını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Senaryoyu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme alırken, oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli ve birçok başarılı isim yer alıyor.

Dizinin çekimleri için Kapadokya’nın en güzel mekanları kullanıldı ve şimdiden merak uyandırmaya başladı. Güzel Aşklar Diyarı, yakında Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir