Serenay Sarıkaya, son olarak “Şahmaran” ve “Kimler Geldi Kimler Geçti” gibi dizilerde rol almış yetenekli bir oyuncudur. Bir süre önce şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşamaya başlayan Sarıkaya ve Demir, ilişkilerine dair çıkan ‘reklam’ iddialarını çürütmek için medyaya sık sık poz vermişlerdi.

Sarıkaya, Instagram hesabında “Flashbacks of SS&MD” notuyla sevgilisiyle geçirdiği romantik tatillerden çekilen fotoğrafları paylaştı. Aşk dolu pozlar, sevenleri tarafından büyük ilgi gördü.

Ancak geçtiğimiz akşam Bebek sahilinde bir tekneye binerken görüntülenen Sarıkaya, alınan görüntüsünden pek hoşnut değildi. Bindiği teknenin güvertesinde çekilen fotoğraflarının yayınlanmasını istemedi. Menajeri aracılığıyla, “Rica etsem bu görüntüler silinebilir mi? Biz bu görüntülerin yayınlanmasını istemiyoruz. Zaten Serenay’ın da keyfi kaçtı” şeklinde bir mesaj iletti.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir’in aşkı hızla devam ederken, Sarıkaya’nın son olayla moralinin bozulduğu görüldü. Bu durum, çiftin magazin gündeminden düşmemesine neden oldu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir