Selena Gomez ve Justin Bieber’in Aşkı ve Ayrılığı

Selena Gomez, 2010 yılında Kanadalı meslektaşı Justin Bieber ile aşk yaşamaya başladı. İkili, bir dargın bir barışık ilişki sürdürdü ancak 2018’de yollarını ayırmaya karar verdiler.

Justin Bieber, daha sonra model Hailey Baldwin ile evlendi. Selena Gomez ise Drew Taggart, Charlie Puth ve The Weeknd gibi isimlerle ilişkiler yaşadı ancak aradığı mutluluğu bulamadı.

Selena Gomez ve Benny Blanco’nun Aşkı

Geçtiğimiz aralık ayında, Selena Gomez Justin Bieber’ın yakın arkadaşı ve müzik yapımcısı Benny Blanco ile ilişki yaşamaya başladı. Gomez, bu ilişkiyi “O benim her şeyim. Bugüne kadar birlikte olduğum herkesten daha iyi. Bu bir gerçek” sözleriyle tanımladı.

Selena Gomez’in Çocuk Sahibi Olma İhtimali

Lupus hastalığı ile mücadele eden Selena Gomez, bir röportajında kendi çocuklarını taşıyamayacağını açıkladı. Sağlık sorunları nedeniyle bu mümkün olmayan Gomez, evlat edinme veya taşıyıcı annelik gibi yollarla hala ebeveyn olabileceğini belirtti. Gomez, annesinin evlat edinilmemiş olması durumunda hayatta olmayacağını ve evlat edinmenin önemini vurguladı.

Selena Gomez ve Estetik İddiaları

Son zamanlarda estetik yaptırdığı iddialarına da cevap veren Gomez, bu söylentilere yanıt vererek “Beni rahat bırakın!” dedi.

Selena Gomez’in hayranları, şarkıcının sağlık mücadelesi ve evlat edinme konusundaki açıklamalarıyla ona destek olmaya devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir