Seçil Gür, Serdar Ortaç ile ilişkisini bitirdikten sonra Chloe Loughnan ile aşk yaşamaya başlamış ancak Haziran 2021’de ilişkileri sona ermişti. Ortaç, ayrılıktan pişmanlık duyduğunu belirtmişti.

Gür, Ortaç’ın yemeğinden giyimine kadar her şeyine dikkat ettiğini ve ona büyük sevgi beslediğini ifade etmişti. Ancak ilişkilerindeki dengesizlikler nedeniyle ayrıldıklarını dile getirmişti.

Son olarak, Seçil Gür ve yeni sevgilisi Bebek’te görüntülendi. Gür, kamera flaşları patlayınca panikleyerek başını öne eğmeye çalıştı ve hızla mekandan uzaklaştılar.

Seçil Gür ve Serdar Ortaç ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Gür’ün oyuncu Celil Nalçakan ile aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Nalçakan, bu iddialara sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile yanıt verdi.

Seçil Gür ise bu iddialara herhangi bir açıklama yapmazken, Celil Nalçakan konuyla ilgili “Sevdalanmak dünyanın en güzel şeyidir. İnsan sevdalansa niye saklasın böyle bir şeyi?” şeklinde konuştu. Nalçakan, Seçil Gür’ü çok sevdiğini ve değer verdiğini belirtti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir