Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, son projelerindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay İzmir’e giderek tatil sezonunu açan Dönmez, son olarak Boğaz’da denize girdi.

Şebnem Dönmez ve oyuncu arkadaşı Tuğrul Tülek, Etiler’de bir mekandan çıkarken objektiflere yakalanmıştı. Ancak ikili, el ele çıktıkları iddialarını yalanlayarak sadece kol kola olduklarını belirtmişti.

Sosyal medya hesabından Boğaz’da denize girdiği anları paylaşan Şebnem Dönmez, binlerce beğeni ve övgü dolu yorumlar aldı.

Şebnem Dönmez, “Hayatım boyunca bu şehirde yaşadım ve bu sabah ilk kez Boğaz’dan denize girdim. Şahaneymiş, hep yapalım komşu” diyerek deniz keyfini dostlarıyla paylaştı.

Ünlü oyuncunun fit vücudu ve pozitif enerjisi, hayranlarını bir kez daha etkilemeyi başardı. Şebnem Dönmez, sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesine sahip.

Son olarak, Şebnem Dönmez’in annesini kaybetmesiyle yaşadığı acı günler dostları ve sevenleri tarafından desteklenmişti. Oyuncunun güçlü duruşu ve pozitif enerjisi, takipçileri tarafından takdirle karşılanmıştı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir