Sanatçı Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele ediyordu. Geçtiğimiz akşam gece saatlerinde fenalaşıp hastaneye götürüldü ve maalesef solunum yetmezliğine bağlı şikayetler nedeniyle yaşamını yitirdi.

Soyman, oğlunun rahatsızlığına iyi geldiği için yaklaşık 3 yıldır Yeşilbaşköy köyünde yaz aylarını geçiriyordu. Harun Akaröz’ün ölüm haberini aldığı Bodrum’dan Burdur’a gitmek için yola çıktı. Oğlunun ölümü, sanatçının sevenleri ve ilçe sakinlerini derinden üzdü.

Usta sanatçı Safiye Soyman’ın kızı Ümran Akaröz, Harun Akaröz’ün ölüm haberini sosyal medya hesabından ‘kardeşim’ notuyla duyurdu.

Soyman, oğlunun vefatıyla yıkıldı ve “Ben bu acıya nasıl dayanacağım. Allahım, canım yavrum gitti. Uykusunda öldü. Oğlumun cenazesini almaya gidiyorum. Yavrumu Bodrum’da son yolculuğuna uğurlayacağım” dedi.

Harun Akaröz’un cenazesi 28 Temmuz Pazar günü yapılacak ve Bodrum’da defnedilecek. Ancak Soyman’ın en yakın arkadaşı Seda Sayan, Amerika’dan dönüş için uçak bulamayarak cenazede olamayacağını belirtti.

Bu acı haberi duyan herkes, Safiye Soyman ve ailesine başsağlığı diliyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir