Ricky Martin, Antalya’da Konser Verdi

Latin müziğin ünlü isimlerinden biri olan Porto Rikolu Ricky Martin, Antalya’da hayranlarıyla buluştu. Martin, bir otelin 10. yıl etkinliği kapsamında sahne aldı ve unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde yaklaşık iki saat boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Ricky Martin, muhteşem dansları ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Yedi kişilik dans grubu ve dokuz müzisyen eşliğinde sahne alan sanatçı, en sevilen şarkılarından başlayarak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Martin konser sırasında, “Uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye’de sahne aldığım için çok mutluyum. Bu gece hep birlikte partileyeceğiz. Müzikle size biraz hayatımdan bahsedeceğim. Sizi seviyorum” diyerek izleyicilere teşekkür etti.

Son şarkısı ‘Cup of Life’ ile performansını tamamlayan Ricky Martin, “En kısa sürede İstanbul’da da buluşmak üzere” diyerek sahneden ayrıldı. Sanatçı, en son sekiz yıl önce İstanbul’a geldiğini ve İstanbul’u özlediğini belirterek, yeniden gelmeyi umut etti.

Ricky Martin’in Antalya konserinde loca fiyatlarının 20 bin ile 50 bin euro arasında değiştiği ve konsere ayakta giriş biletinin 10 bin TL olduğu öğrenildi. Bin 800 kişi konseri ayakta izledi.

Dünyaca ünlü sanatçı Ricky Martin, Antalya’daki konserin ardından bir sonraki konseri için Bakü’ye geçti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir