Özge Ulusoy, 2003 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olarak podyumların aranan yüzleri arasına girmeyi başardı. 41 yaşındaki güzel, yıllar içinde değişimiyle dikkat çekti. Kendisi yaptığı açıklamada, yüzünde sadece burnunda estetik olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz ay Nişantaşı’nda görüntülenen Ulusoy, panikledi ve muhabirlere "Lütfen yanıma gelip, yakından çekmeyin. Yüzümde işlem var" dedi. Sonrasında ise ayaküstü gazetecilerle konuşarak Eylül ayında tatile çıkacağını ve şu an çekimlerin devam ettiğini söyledi.

Ulusoy, Eylülde yurt dışında tatil yapmayı planladığını ve biraz havaların serinlemesini beklediğini belirtti. Yunan Adaları yerine uygun fiyatlar duyduğu İtalya’yı tercih etmeyi düşündüklerini söyledi.

Özge Ulusoy’un son dönemde oje sürmeleri ve etek giymesine dair erkek sanatçıların yorumlarıyla ilgili bir haber için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca, babasını kaybettikten sonra duygularını paylaşan ve hakkını arayacağını söyleyen Özge Ulusoy hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir