Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 15 aylık evliliğinin ardından 2019 yılında evliliğini sonlandırmıştı. Ardından, 20 Ocak 2023 tarihinde İranlı modacı Samar Dadgar ile evlenmişti.

Mutlu evlilikleri devam eden çift, geçtiğimiz akşam Samar Dadgar’ın 30’uncu yaş doğum günü için bir parti düzenledi. Özcan Deniz, parti sonrasında gazetecilerle sohbet ederken, “Baba olmak ister misiniz?” sorusuna, “Yaşlı olmak istemiyorum. Şu an harika bir eşim ve harika bir oğlum var. Onları koruma içgüdüsüyle hareket ediyorum. Kaç sene onlara eşlik edebilirim bilmiyorum. Onların genç olduğu zamanda ben yaşlı olmak istemiyorum. Şu an bir çocuk daha dünyaya getirip onun 10’lu yaşlarında ben 70’lere dayanıyorum. Bir tanesini daha göze alamıyorum. Ama Samar genç bir kadın ve benim canımdan çok sevdiğim biri. Daha biriktireceğimiz çok anı var. O isterse tabii ki hakkıdır” şeklinde yanıt verdi.

Samar Dadgar ise eşine gelen tepkiler üzerine sessizliğini bozarak şunları paylaştı: “Her kadın anne olmak zorunda değil. Her evlilik çocukla taçlandırılmak zorunda değil. Bir çocuk zaten var ve bizim canımız ciğerimiz. İki taraf da birbirini seviyorsa ve çocuk yapma hasreti yoksa, benim tarafımdan bunu kadın haklarına bağlamak, ya da sen nasıl istemezsin eninde sonunda isteyeceksin zorbalıkla dikte edemezsiniz. Bazen bazı şeyler çok mahremdir, özeldir. Hasta değilim ama ya hasta olsaydım ve çocuk sahibi olamasaydım. Yaptığınız yorumlar kadınlara yönelik yorumlar. Herkesin, herkesin hayatına saygı duyması dileğiyle sizleri seviyorum.”

Özcan Deniz ve Samar Dadgar, mutlu bir birliktelik sürdürürken, çiftin konser trafiğine ağırlık verdiği ve eşinin kendisine eşlik ettiği görüldü. Deniz sahne bitiminde korumalar eşliğinde mekandan ayrılırken, Dadgar ise konserin bir kısmını dinledikten sonra tek başına mekanı terk etti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir