Ahu Tuğba, Yeşilçam’ın efsane isimlerinden biri olarak bilinir. Bir süredir Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ile mücadele eden Tuğba, 1 Eylül’de ABD’nin Miami şehrinde hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat ettiği sırada kızı Anjelik Calvin evde bulunmaktaydı ve annesinin öldüğünü fark edince polisi aradı.

Anjelik, annesinin ölümü hakkında duygularını paylaşarak, annesinin KOAH hastası olduğunu ve son günlerde kendisini iyi hissetmediğini belirtti. Annesiyle vedalaştıktan sonra uyandığında onun hayatını kaybettiğini gördüğünü söyledi. Anjelik, annesinin kendisi için her zaman fedakarlık yaptığını ve onun önceliği olduğunu vurguladı.

İstanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği (SİNEGED), Ahu Tuğba’nın cenaze programı hakkında henüz net bir bilgi olmadığını ve programın Amerika’daki uçuş prosedürlerinden dolayı belirlenmediğini açıkladı. Nuri Alço ise Tuğba’nın Türkiye’ye getirilmesinin bir haftayı bulabileceğini tahmin ettiğini dile getirdi.

Ahu Tuğba’nın yakın arkadaşı olan Nuri Alço, Anjelik’in kendisini aradığını ve onunla sürekli iletişim halinde olduğunu belirtti. Alço, sosyal medyada çıkan haberlere tepki göstererek, Anjelik’in kendisi için çok değerli olduğunu ve onunla ilgili ilk adımları attığını söyledi.

Tuğba, nisan ayında bir trafik kazası geçirmiş ve haziran ayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Miami’de kızı Anjelik Calvin ile birlikte ikinci kez bir trafik kazası geçirmişti. Ahu Tuğba, bu olaydan da sağ salim kurtulmuştu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir