Rüştü Onur Atilla ve Sinem Ayyıldız, 2014 yılında evlenmiş ve Kemal ile Uygar adında iki çocukları olmuştu. Ancak, 10 yıllık evliliklerine 10 Haziran’da son vermişlerdi.

Oyuncu Rüştü Onur Atilla, ‘Güldür Güldür’ dizisinde ‘İbrahim’ karakteriyle tanınmaktadır. 38 yaşındaki oyuncu, boşandıktan 20 gün sonra şarkıcı Nez ile ilişkisini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu.

Atilla, “Ocak ayında evden ayrıldım ve altı ay içinde boşandık. Sebepleri bizim mahremimizdir. Nez benim sevgilimdir. Biz çok kısa zaman önce bir ilişkiye başladık. Çok mutlu ve heyecanlıyız. Nez’in evliliğimin bitmesiyle hiçbir ilgisi yoktur. Evlilik bitirecek yapıda bir insanı hayatıma katamam zaten. Nez ve ben masumuz” açıklamasını yapmıştı.

Nez ise, “Benim de bir özel hayatım var. Bunu asla saklamıyorum. Çok doğal bir şekilde deklare ettik çünkü biz yanlış bir şey yapmadık. Herkes kendine yakışanı yapmış; biz de herkesin önüne geçmek için kendi fotoğraflarımızı paylaştık” demişti.

Ancak, aşkları kısa sürdü. Instagram hesaplarından aşk pozları paylaşan çift, sessiz sedasız ayrılık kararı aldı. Sosyal medyada birbirlerini takipten çıkardılar.

Nez, ayrılıklarına ilişkin bir takipçinin yorumuna “Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık” şeklinde cevap verdi.

Sonuç olarak, Nez ve Rüştü Onur Atilla’nın aşkı kısa sürede son buldu ve herkes kendi yoluna devam etti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir