İzzet Yıldızhan’ın büyük oğlu Mustafa Yıldızhan, üç ayrı kadından dokuz çocuğu olan İzzet Yıldızhan’ın düğününde Ecem Demirdöğen ile evlendi. Tören İzmir’de gerçekleşti ve nikah şahitleri Mehmet Ağar, Fatih Öztürk ve Mesut Sancak oldu.

Mustafa Yıldızhan, mutluluğunu paylaşırken “Hayatın yeni bir adımı. Çok mutluyum. Ailemiz yanımda. Babam her zaman yanımda. Eli her zaman omuzumda. Bunları yapabiliyorsak onun sayesinde” dedi. Demirdöğen ise “Çok mutluyuz. Nikah sırasında eşimin ayağına bastım” şeklinde konuştu.

İzzet Yıldızhan, oğlunun evliliği hakkında “Bundan daha büyük mutluluk yok. En büyüğünü evlendirdik. Baba-anne için bu en büyük mutluluk bu. Allah onları mesut etsin. Sabah evden çıkarken duygulandım. Mustafa’nın çocukluğu aklıma geldi. Evden birini uçurduk. Ondan sonra tek tek uçacaklar. Belki 2-3 yıl içinde düğünler olabilir” ifadelerini kullandı.

Düğünde Cengiz Kurtoğlu ve Ebru Yaşar sahne alırken, Oktay Kaynarca da konuklar arasındaydı. Cengiz Kurtoğlu, “İzzet benim 40 yıla yakın dostum. Mutlu olsunlar. İzzet Yıldızhan’ın çok torunu olacak, onun ailesi kalabalık. Aile çok iyidir. Allah nazarlardan korusun” dedi.

Nikah sonrası ailece poz veren İzzet Yıldızhan, oğlu için sahneye çıkarak şarkılar söyledi. Düğünde TL ve dolarlar havada uçuştu. Gelin ve damat davul eşliğinde oynarken üzerlerine para saçıldı. Konukların havaya para attığını gören Yıldızhan da aynı şekilde para saçıp, eğlenceye katıldı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir