Mustafa Topaloğlu, Kıbrıs’ta tatil yaparken bir otelde görüntülendi. 67 yaşındaki sanatçı, ‘uzaylı’ lakabının nasıl ortaya çıktığını anlattı.

### Uzaylı Lakabı ve Reklam Algısı
Topaloğlu, “Öyle bir çalışma yaptım ki. 10-15 gün sonra muhteşem bir şey geliyor. ‘Emine’ parçasını geçebilirim. Kendi rekoru egale edebilirim” diyerek gelecek planlarından bahsetti. Ayrıca, “Messi ve Arda Güler’e de uzaylı diyorlar. Farklı şey yapan anlamında ‘uzaylı’ydı o. İnsanlar beni yanlış anladı. Uzaylı diyerek reklam yaptığımı sandılar ve yanlış anladılar” şeklinde konuştu.

### Sitem Dolu Açıklamalar
Sanatının kendisinden uzaklaştırıldığını belirten Topaloğlu, “Mütevazıyım ama çok büyük şarkılara imza attım ve ne olduğumu biliyorum. İzlemede dünya üçüncülüğü, Avrupa ve Türkiye birinciliğim var. Bu hiç anlatılmadı ve basına yansımadı. Araya geyik soktular, yıllarımız mahvoldu. Kaldık geyikle beraber” ifadelerini kullandı.

### Özcan Deniz Tepkisi ve Gelecek Planları
Ünlü şarkıcı, meslektaşı Özcan Deniz ile ilgili sorular karşısında sitem dolu açıklamalarda bulundu. Ayrıca, gelecek planları hakkında umutlu ve iddialı açıklamalarda bulundu.

Bu şekilde metni yeniden düzenleyerek blog içeriği oluşturabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir