Demet Akalın, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sıkça gündeme gelen bir popçu. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum Yalıkavak’taki yazlık evine yüksek su faturası geldiğini açıklamıştı. Fatura tutarının 18 bin TL olduğunu belirten Akalın, “Oturmadığım evde hayaletler geziyor herhalde” şeklinde espri yapmıştı.

MUSKİ Genel Müdürlüğü’nün Bodrum’daki ekipleri, villaya giderek su kullanım miktarını inceledi. Herhangi bir hata olmadığını tespit eden ekipler, Akalın’a cevap verdi. Ekipler, “Su sayaçlarında herhangi bir arıza tespit edilmedi, tahakkuk edilen ücret kadar su kullanıldığı belirlendi. Geçmiş yıllarda da Akalın’ın su tüketiminin yüksek olduğu görülmüştü. Bu nedenle Akalın’ın otomatik bahçe sulama sistemi ve yüzme havuzu devir daim sistemlerini kontrol ettirmesi gerektiği” bilgisini paylaştı.

Akalın’ın su faturasıyla ilgili yaşadığı bu olay, sosyal medyada geniş yankı bulmuştu. Hande Yener ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Demet’i seviyorum. Ergenlik dönemimiz bitti” diyerek polemiğe son vermişti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir