Sinem Kobal, 2016 yılında oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmiş ve 2020’de Lalin adında bir kızları dünyaya gelmiştir. Ardından 2022 yılında ise ikinci kızları Leyla’yı kucağına almıştır.

Geçtiğimiz yıl ‘İbrahim Selim’le Bu Gece’ programına katılan Kobal, evliliğin asıl meselesinin hayatını paylaştığın partnerinle yaşadıklarının önemli olduğunu belirtmiştir.

Kobal, “Paylaştığın sevgi, saygı, emek önemli. Bunlara sahipsen, evlilik de güzel oluyor, sevgililik de. Sırf evlenmek için evlenmeyi doğru bulmuyorum” şeklinde konuşmuştu.

Oyuncu, uzun bir aradan sonra başrolünü üstleneceği ‘Her Şeyin Başı Merkür’ filminde rol alacak. Son zamanlarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Kobal, hayranlarından büyük beğeni almıştır. Beğeni ve yorum yağan paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

6.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından “Galerimde gezelim biraz” notuyla paylaştığı fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni almıştır. Hayranları, “Her kare başka güzel”, “Yıllar Sinem’i gençleştiriyor galiba” ve “Aslan kadını aurası” gibi yorumlar yapmıştır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir