Melis Birkan, ‘Issız Adam’ filminde canlandırdığı ‘Ada’ karakteriyle tanınmış ve birçok başarılı projede yer almış bir oyuncudur. Şu anda yeni bir heyecan yaşamaktadır.

Oscar yolcusu film ‘Hayat’la da gündemde olan Melis Birkan, yeni sezonda Güzel Aşklar Diyarı’nda rol alacak. Uzun bir aradan sonra Ünzile karakteri ile ekrana dönmeye hazırlanan oyuncu, projeyi ve karakterleri çok sevdiğini belirtmiştir. Yönetmen Mahsun Bey’in işine sahip çıktığını ve her türlü soruya güzel cevaplar verdiğini söyleyen Birkan, bu sebeple projeye ‘evet’ dediğini ifade etmiştir.

Ünzile karakterini canlandıracak olan Melis Birkan, anaç bir kadını canlandıracağını belirtmiştir. Üç kız kardeşin en büyüğü olan Ünzile, anne ve baba rollerini üstlenmiş ve anaç bir karaktere sahiptir.

Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul gibi usta ve genç oyuncuların bir arada olduğunu belirten Birkan, bu çeşitliliğin hikayeye güzellik katacağını dile getirmiştir.

Melis Birkan, eşi Aras Aydın ile Kapadokya’da bulunduklarını ve akşamları bir araya geldiklerini söylemiştir. Dizide Kapadokya’nın köklü ailelerinden Alaca Ailesi’nin hikayesinin anlatıldığını ve Arhan ile Deniz’in aşkının merkezde olduğunu belirtmiştir.

Güzel Aşklar Diyarı dizisinin yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül üstlenirken, yapımcılığını Med Yapım ve Boyut Film yapmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda birçok tanınmış isim bulunmaktadır.

Güzel Aşklar Diyarı dizisi yakında Kanal D’de izleyicilerle buluşacaktır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir