Nilperi Şahinkaya, ilk oyunculuk deneyimini 2009-2010 yıllarında ‘Deniz Yıldızı’ isimli dizide yaşadı. Dört yıldır heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte mutlu bir ilişki sürdürüyor.

Sevgilisine asılan biri olursa ne yaparsın? sorusuna verdiği ilginç yanıtla dikkat çeken Şahinkaya, "Buna çok sinirlenirim. 4 yıl önce ilişkimizin başlarında böyle bir şey yaşanmıştı. Ben o anda durmuştum. Ona, ‘Sen benim sevgilimle!’ diye uyarı yapmam. Ama kızın gözlerinin içine bakıp ona fikslenmiştim. Burada kız hiç ben yokmuşum gibi davranıyor. Bu en sinir bozucusu. Ama tabii partnerimden beklerim o çizgiyi koymasını" şeklinde konuştu.

Çeşme’de objektiflere yakalanan Şahinkaya ve sevgilisi, denize girip akrobasi hareketleri yaparak eğlenceli vakit geçirdi. Denizde birbirlerine sarılarak şakalaşan çift, deniz sonrası güneşlenerek sohbet etmeye devam etti.

Ünlü oyuncu, katıldığı bir YouTube programında sevgilisiyle ilgili kıskançlık anısını anlattı. Avukatı Nail Gönenli ve sevgilisi Emre Yusufi ile Emirgan’da buluşan Şahinkaya, muhabirlerin konuyu hatırlatmasından sonra çarpıcı bir açıklama yaptı.

Yazının tamamı için buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir