Ünlü şarkıcı Metin Arolat, Kadıköy Kozyatağı’nda sahne aldığı otelde şarkı söylerken fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve vefat etti. Sanat camiası büyük bir üzüntü içinde.

Metin Arolat’ın Son Röportajı

İki gün önce Armağan Çağlayan’ın YouTube programı ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’ya konuk olan Arolat, hayatında bir şeylerin değiştiğini belirtmişti.

Garip Bir Anı

Arolat, programda garip bir olayı anlatarak dikkat çekti. Bir arkadaşının evinde bulunduğu sırada bir çocuk boğulma tehlikesi geçirdiğini fark etti. Annesi ve babası durumu ciddiye almayınca Arolat hemen müdahale etti ve çocuğu kurtardı.

Nefesimi Kesiyor

Çeşme’de başından geçen bir başka olayı anlatan Arolat, bir notla buzdolabında bırakılan eti yanlışlıkla yutunca boğulma tehlikesi yaşadığını dile getirdi. Bu olayın ardından bazı insanları görünce nefesi kesildiğini ve kötü şeyler yaşadığını hissettiğini belirtti.

Yaşamla Ölüm Arasında

Ölümden dönme deneyimlerini anlatan Arolat, bir kez daha hayata sıkı sıkıya sarıldığını ve yaşamın değerini daha iyi anladığını ifade etti.

Metin Arolat’ın anıları ve deneyimleri, yaşamın kırılganlığını ve değerini bir kez daha hatırlatıyor. Sanat camiası, kaybettiği bu değerli ismi büyük bir özlemle anacak.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir