Kadıköy’de sahne aldığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat için dün Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Arolat’ın sanatçı arkadaşları ve ailesinin yanı sıra Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz, Demet Sağıroğlu, yapımcı İzzet Öz, oyuncu Barış Kılıç, Bekir Aksoy, Nilgün Belgün, Onur Büyüktopçu, modacı Hakan Akkaya ve vatandaşlar da katıldı.

Yakın dostu Metin Arolat’ı son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına boğulan ve kendine hakim olamayan Gülben Ergen’e, araları gergin olan Seren Serengil’den sert sözler geldi. Serengil, sosyal medyada Ergen’in duygusal anında rol çaldığı yorumunda bulundu ve eleştirildi.

Sosyal medya kullanıcıları, Serengil’in yorumuna tepki göstererek, Ergen’in duygusal anında destek olunması gerektiğini belirtti. Serengil’in yaptığı yorumun gereksiz olduğunu ve haksızlık içerdiğini dile getirdiler.

Gülben Ergen ve Seren Serengil arasındaki gerginlik uzun süredir devam ederken, cenazede karşılaşmaları soğuk rüzgarların estiği bir an olarak yorumlandı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir