Meryem Uzerli, ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ‘Hürrem Sultan’ karakterini canlandırarak hafızalara kazındı ve son olarak ‘Ru’ dizisiyle ekranlara geri döndü. Marie Claire dergisinin yeni sayısına konuk olan yetenekli güzel, oyuncu olmadan önce birçok farklı işte çalıştığını söyledi.

Uzerli, annesi Katolik ve babası Müslüman olan bir ailede büyüdüğünü ve çok toleranslı bir ortamda yetiştiğini belirtti. Ailesinin onu olduğu gibi kabul etmesinin kendisine güç verdiğini ifade etti.

“Kendini ne kadar genç hissediyorsun” sorusuna ise Uzerli, yaşın sadece bir sayı olduğunu ve önemli olanın sağlıklı ve enerjik hissetmek olduğunu dile getirdi. İki çocuğu, yoğun iş temposu ve ailesine vakit ayırmak zorunda olmasına rağmen ruhunun genç olduğunu vurguladı.

Ayrıca, kadınlar arasındaki eleştirel tutumdan rahatsızlık duyduğunu belirtti. Kadınların birbirlerini desteklemesi gerektiğini ve birbirleriyle savaşmamaları gerektiğini vurguladı.

Son olarak, Meryem Uzerli’nin Cannes’da verdiği pozlarla gündeme geldiği ve güzelliğiyle büyülediği de belirtilen içerikleri WordPress blog altyapısına uygun şekilde düzenleyerek paylaşabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir