Meltem Cumbul, 10 yıl aradan sonra televizyon ekranlarına dönüyor. Kanal D’nin ‘Yılan Hikayesi’ dizisindeki ‘Zeyno’ rolüyle tanınan ve birçok başarılı yapımda rol alan Cumbul, Amerika’daki çalışmalarını bırakarak Türkiye’ye geri döndü. Güzel oyuncu, ‘Güzel Aşklar Diyarı’ adlı dizide rol alacak.

Dizinin okuma provasında konuşan Cumbul, projeyi “Asla yerinde durmayan, ailenin ve aşkın önemini çok güzel anlatan bir hikaye” olarak nitelendirdi. Kapadokya’nın da dizide önemli bir rol oynadığını belirten oyuncu, çocukluğunu üç yıl boyunca Kapadokya’da geçirdiğini ve bu bölgenin kendisinde önemli izler bıraktığını paylaştı.

‘Güzel Aşklar Diyarı’, Kapadokya’da geçen sürükleyici bir öyküyü izleyiciyle buluşturacak. Dizi, Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Deniz’in sürpriz gelişiyle birlikte aile içindeki dengeler tamamen değişiyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Meltem Cumbul ve Halil Ergün’ün yanı sıra Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Melis Birkan, Ege Kökenli, ve birçok başarılı isim yer alıyor. ‘Güzel Aşklar Diyarı’nın müziklerini ise dizinin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül besteliyor.

Dizi yakında Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir