Mehmet Ali Erbil, sosyal medya platformlarında yaptığı canlı yayınlar ve açıklamalarıyla magazin gündeminde sıkça yer alıyor. Son olarak katıldığı bir YouTube kanalında yaptığı itiraflarla şok etkisi yarattı.

Erbil, genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile bir süredir birlikte olduklarını ve imam nikahı kıydıklarını açıkladı. İlk defa bir kadın ile imam nikahı kıydığını belirten Erbil, “Zaten evli gibiyiz her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını ben de tamam dedim nikahı yaptık” dedi.

Ayrıca Erbil, Acun Ilıcalı ile yaşadığı polemik hakkında da konuştu. Acun Ilıcalı’ya zeytin dalı uzattığını ancak karşılık alamadığını ve aralarının açıldığını belirtti.

Sevgilisi Gülseren Ceylan’ın ailesiyle aralarının bozuk olduğunu ve bu yüzden hiç bir araya gelip tanışamadıklarını söyleyen Erbil, ailesiyle barışma ihtimalinin olmadığını ifade etti.

Erbil, sevgilisi Ceylan’ın evde bulunan masörünü işten çıkarttığını ve masaj yapmayı kendisinin üstlendiğini açıkladı. Ceylan ise masaj konusunda hassasiyet gösterdiğini ve başkasının sevgilisine masaj yapmasına sinir olduğunu belirtti.

Çift, ilişkilerinin yaklaşık bir yıldır devam ettiğini ve Ceylan’ın Mehmet Ali Erbil’den çocuk istediğini dile getirdi. Ceylan, “Ben Mehmet Ali Erbil’den kesinlikle çocuk yapmak istiyorum. Evlenmek için evlilik sözleşmesi isterse bile imzalarım” dedi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir