Masterchef programı heyecan dolu bir şekilde devam ediyor. Şefler, yarışmacılardan “Filet Mignon” yapmalarını istedi ve birbirinden şık tabaklar ortaya çıktı. Gecede Somer Şef, çok beğendiği bir tabağa kaşık atmaya kadar gitti. Ayrıca haftanın son eleme adayı da belirlendi.

Mehmet Şef, “Filet Mignon” hakkında bilgi vererek, yarışmacılardan bu özel yemeği yapmalarını istedi. Mutfakta temizlik konusunda uyarıda bulunan şef, yarışmacılara gereken özeni göstermeleri konusunda sert bir şekilde uyardı.

“Demi glas” sosunu yapamayan yarışmacılar üzerinde şeflerin şaşkınlığını yarattı. Şefler, temel sosları bilmeleri gerektiğini belirtti ve yarışmacılardan daha dikkatli olmalarını istedi.

İkinci turda, rezene ile yaratıcı yemekler yapmaları istenen yarışmacılar arasında büyük bir rekabet yaşandı. En beğenilmeyen tabak belirlenerek haftanın eleme adayı seçildi.

Ezgi’nin tabağında yaşadığı talihsizlik, Somer Şef’in dikkatini çekti. En lezzetli tabağı yapanın Muratcan olduğunu belirten şef, haftanın son eleme adayını da açıkladı ve Ezgi’nin tabağından yengeç kabuğu çıktığı için eleme adayı seçildi.

Masterchef programı, izleyicileri ve yarışmacılarıyla birlikte büyük bir heyecana sahne olmaya devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir