MasterChef Türkiye yarışmasının bu bölümünde yarışmacılardan Begova Çorba, Patatnik, Boşnak Mantısı, Brudet, Pljeskavica & Ajvar, Elbasan Tava ve Kaymaçina hazırlamaları istendi. Semih, tattığı sosu beğenmeyerek masaya sert bir şekilde koydu. Bu durum Mehmet Şef’i sinirlendirdi ve Semih’e uyarıda bulundu. Dokunulmazlığı kazanan takım Mavi Takım oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Erim, aldıkları mağlubiyet sonrası takım arkadaşlarıyla bir araya gelerek eksiklerini konuştuklarını ve hatalarını kabul ettiklerini belirtti. Semih, haftaya güçlü başladıklarını ve bu haftayı galip olarak bitirmek istediklerini dile getirdi.

Beyza, oylama sürecinde sadece beklediğini ve tatlıyı seçmediğini, tatlının geçmemesinin tek suçlusu olmadığını savundu.

Semih’in sosu beğenmemesi üzerine yaşanan olayda Mehmet Şef, Semih’e sert şekilde tepki gösterdi. Mehmet Şef, bir daha benzer durumlar yaşanması halinde Semih’i dışarı atacağını söyledi.

Dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım, yedinci haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kazandı. MasterChef Türkiye heyecan dolu bölümüyle devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir