MasterChef Türkiye’nin son bölümünde yedeklere seçilen yarışmacılar, sufle yapmaları istendi. Mehmet Şef, tadım yaparken yarışmacıların yetersiz performansına çok sinirlendi. Kendilerini motive etmek için nazik davranan Şef, “Burası çocuk kreşi değil, kendinize gelin” diyerek sert sözlerle uyardı. İlk etaptan sadece 5 yarışmacı ikinci tura geçmeyi başarabildi. Ana kadroya seçilen yarışmacı da belirlendi.

Yarışmacılar, ikinci tura geçebilmek için Akın, Bera, Ensar, Bartu ve Adel sırasız bir şekilde yarıştılar. Her bir yarışmacı duygularını ve düşüncelerini paylaştı.

Akın, şeflerin tavsiyelerini dikkate alarak güzel bir sufle hazırladığını belirtti ve artık finale odaklandığını söyledi.

Bera, adının ikinci turda okunacağından emin olduğunu ve şimdi en iyi tabağı yaparak önlüğü almayı hedeflediğini dile getirdi.

Ensar, kötü şansını geride bıraktığını ve güzel bir sufleyle ikinci tura geçtiğini ifade etti. Artık finale çok yaklaştığını belirtti.

Bartu, şeflerin ismini söyleyeceğine güvendiğini ve geri döndüğünü söyledi.

Adel, isminin söylendiğinde çok sevindiğini ve motivasyonunun arttığını belirtti. Heyecanla finale odaklandığını dile getirdi.

Yarışmacıların duygularını paylaştığı bu anlarda, MasterChef heyecanı bir kez daha doruk noktaya çıktı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir