Ümmühan ve Beril Arasındaki Durum

Mehmet Şef, Ümmühan’a Beril ile barışıp barışmadıklarını sordu. Ümmühan, Beril ile kişisel bir problemi olmadığını belirtti. Aralarında küslük, kavga ya da barışmaları gereken bir konunun olmadığını vurguladı. Beril ile ortak düşüncelerinin olduğunu söyleyen Ümmühan, sadece yıldızlarının barışmadığını ifade etti.

Beril ise Ümmühan ile aralarında herhangi bir kişisel problem olmadığını belirtti. Çalışmalarını beğendiği takdirde Beril’i takımına alabileceğini söyledi. Aralarında herhangi bir atışma olmadığını belirten Beril, sadece yıldızın barışmadığını kabul etti.

Deniz ile Leyla Arasındaki Gerginlik

Danilo Şef, 6 kişinin ikinci tura çıktığını açıkladıktan sonra atmosfer gerildi. Leyla, yaşanan gerginliği Çağlar’a yükledi ve çevirmenin yanlış çeviri yaptığını düşündüğünü ifade etti. Deniz’in “Canım burada bir şey gizli kalmıyor” sözlerine karşılık Leyla, “Ben senin canın değilim. İsmim Leyla, soyadım da Ünlü” diyerek tepki gösterdi.

İkinci turda yaşanan gerginlikten sonra Leyla ve Çağlar arasında imalı bir diyalog geçti. Leyla, merdivenden ayrılırken Çağlar’ı beklemesini istedi. Çağlar da onu bekleyeceğini belirtti. Deniz ise Leyla’ya çıkışarak, “Geldiğinde şuradan çıkıyorsun, giderken de buradan” dedi.

Bu olayların ardından programda gergin bir atmosfer oluştu ve tartışmalar devam etti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir