Danilo şef, Leyla’ya Deniz ile yaşadığı gerginliğin motivasyonunu etkileyip etkilemediğini sordu. Leyla, bu durumun hiç etkilemediğini, aksine pozitif etkilediğini belirtti. Daha fazla hırslandığını ve onların yanında yerinin olduğunu düşündüğünü ifade etti. Çağlar’la konuştuklarını ve özür dilediğini, yanlış anlaşılma olduğunu söylediğini belirtti. Oranın psikolojisinin ve atmosferinin çok farklı olduğunu ifade eden Leyla, belki oraya çıktığında aşağıdakilerle konuşabileceğini belirtti.

Mehmet Şef, Eda’nın çok işine karışılınca kızdığını jüri üyelerine aktardı. Eda’ya ve diğer yarışmacılara daha sabırlı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Muratcan’ı uyararak, kuzunun çok az pişmiş olduğunu ve bu şekilde tabağın geçemeyeceğini belirtti. Kuzunun sululuğu olması gerektiğini ve az pişirilince yenmediğini ifade etti.

Niko’ya, çikolatanın çok fazla olduğunu ve çikolatadan başka tat alınamadığını söyledi. Ayrıca çikolatada hafif çiğlik olduğunu belirtti.

Evrim’e, düşüncenin güzel olduğunu ancak tatlıda görselliğin önemli olduğunu belirtti. Tabağın lezzetinde sorun olmadığını ifade etti.

Deniz’e, tatlıyı doğru şekilde sunması gerektiğini ve tatlıyı hazırlarken malzemelere daha fazla sahip çıkması gerektiğini söyledi.

MasterChef’te ana kadroya geçen 12. yarışmacının Eda olduğu açıklandı.

Bu metni WordPress blog altyapısına uygun bir şekilde yazarak, içeriği linklerden arındırıp alt başlıklarla bölümleyebilirsin.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir