Yemekte Kalmış 19. Bölümde Oylama Sonucu ve Diğer Gelişmeler

Kaan, oylama hakkında konuşurken, hiçbir zaman tavrını değiştirmediğini ve kaptan olarak Beril, Akın ve Muratcan’ı yazdığını belirtti. Kendisinin kaptan olarak çok yazılacağını düşünmediğini ancak bu sefer yakın çıktığını ifade etti.

Onur’a neden ‘star’ dendiğini sorduğunda, enerjisinin ve motive etme çabasının bu unvanı aldığını dile getirdi. Arkadaşları da Onur’un önde olmayı sevdiğini ve her zaman pozitif bir enerjiyle hareket ettiğini belirttiler.

Şefler, yemek anlatırken yarışmacıların hızlı davranarak zarfları açmalarına tepki gösterdi. Kırmızı Takım’dan bazı yarışmacılar zarfları açtığı için diğer takımın 2 dakika geç başlayacağı kararlaştırıldı.

Düello sonucunda Mavi Takım, 7-3’lük skorla galip geldi ve dokunulmazlığı kazandı.

Gülben Ergen, dostu Ankaralı Turgut’a destek vererek onun yanında olduğunu belirtti. Ankaralı Turgut, akciğer kanseri nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Jess Brolin’in hayatı, annesinden kalan mirası tüketmesinin ardından sokaklarda yaşamaya başlamasıyla değişti. Bir dönem çöpten yiyecek toplayarak hayatını sürdüren Jess, şimdi küçük bir motel odasında yaşıyor.

Bu gelişmeler Yemekte Kalmış 19. Bölümde yaşanan önemli olaylardı. Daha fazlası için linkten detayları inceleyebilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir